Træhuse fra Trelleborg Helårshuse - Fritidshuse A/S Træhuse Lavenergihuse Bjælkehuse

Privatlivspolitik

Som køber af et Trelleborg hus eller som bruger af vore digitale medier accepterer du følgende privatlivspolitik
  

Generelt
Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som fik virkning i Danmark pr. 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov.

Ved anvendelse af Trelleborgs digitale medier eller ved køb af hus fra Trelleborg, anmoder vi om person-oplysninger om dig. Vi modtager kun oplysninger, som du selv har afgivet.

Herunder kan du læse om de oplysninger, der indsamles, hvordan de anvendes, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Personoplysninger
Hvilke personoplysninger anmoder vi om:

Ved tilmelding til nyhedsbrev eller ved bestilling af brochure, møde eller fremvisning beder vi om dine almindelige kontaktoplysninger i form af navn, adresse, postnummer, telefonnummer og mailadresse.

Ved køb af et hus beder vi om tilsvarende oplysninger suppleret med byggeadresse og matrikelnummer, og såfremt der udarbejdes myndighedsprojekt inden køb af huset, anmoder vi eller et tilknyttet arkitektfirma om de samme oplysninger.

Personoplysningerne anvendes til fremsendelse af salgsmateriale eller til anvendelse i forbindelse med udarbejdelse af byggesag og gennemførelse af det aktuelle byggeri. Efter endt byggeri anvender vi personoplysningerne til at identificere de enkelte byggerier med henblik på serviceydelser og håndtering af garantisager.

Hvordan og hvor længe opbevarer vi personoplysningerne
Personoplysningerne opbevares i vores IT-system og/eller i et fysisk arkiv.

Opbevaring af personoplysninger i forbindelse med tilmeldelse til nyhedsbrev opbevares indtil du aktivt afmelder nyhedsbrevet.

Opbevaring af personoplysninger i forbindelse med rekvirering af salgsmateriale (kataloger, prislister og lignende) opbevares i op til 6 måneder fra bestilling af materiale.

Opbevaring af personoplysninger i forbindelse med tilbudsgivning (budgetter, skitseprojekter og korrespondance i relation til disse) opbevares i op til 5 år efter salgsprocessen er afsluttet.

Opbevaring af personoplysninger i forbindelse med byggeprojekter opbevares i op til 50 år fra indgåelse af entrepriseaftalen. Den lange opbevaringstid er nødvendig, fordi en stor del af vores byggerier er underlagt 50 års garanti for udvalgte bygningsdele, og vi er således nødt til at have adgang til oplysningerne i garantiperioden.

Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle dine personoplysninger blive slettet.

Anvendelse af personoplysningerne
Personoplysninger modtaget i forbindelse med nyhedsbreve og digitale medier anvendes alene til at kunne rådgive og servicere dig herunder ved fremsendelse af nyhedsbreve, brochurer og lignende. Såfremt du har opgivet mailadresse og telefonnummer kan du blive kontaktet af vore byggerådgivere.

Personoplysninger modtaget i forbindelse med køb af hus eller igangsættelse af byggesag anvendes til myndighedsbehandling, indhentelse af tilbud fra underentreprenører, rådgivere og øvrige parter i byggeriet samt til rekvirering af forsikringer og til fakturering. Oplysningerne anvendes endvidere til håndtering af garantisager.

Personoplysninger modtaget i forbindelse med nyhedsbreve og digitale medier videregives ikke til tredjepart bortset fra tilknyttede rådgivere (f.eks. webudbydere), der er forpligtet til at sikre persondata, opfylde persondatassikkerhedsloven og Trelleborgs Privatlivspolitik. Disse tilknyttede rådgivere må ikke videregive oplysningerne til tredjepart.

Personoplysninger modtaget i forbindelse med byggesager videregives til en række af byggeriets partere herunder underentreprenører, leverandører, rådgivere og øvrige parter i byggeriet samt til tilknyttede forsikringsselskaber (byggeforsikring og eventuelt byggeskadeforsikring).

Indsigt, berigtigelse og sletning af personoplysninger
Ved henvendelse til Trelleborg kan du få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret, og du kan kræve urigtige personoplysninger rettet.

Du har ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis Trelleborg ikke har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Det skal dog bemærkes, at såfremt Trelleborg i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver i vores IT-system og/eller i fysisk arkiv.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gældende retningslinjer vil være tilgængelige på vores hjemmeside under ”Privatlivspolitik”.

Klagemulighed
Du har altid ret til at klage til Datatilsynet. www.datatilsynet.dk

Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du vælge ikke at modtage dem samt at slette de cookies, der ligger på din harddisk. Du være opmærksom på, at hjemmesiden nødvendigvis ikke vil fungere 100 % optimalt, hvis du blokerer for cookies.

Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Trelleborg har registreret om dig, kan du rette henvendelse til os på huse@trelleborg.dk eller på telefon 45 85 44 55. Henvendelse vedrørende berigtigelse eller sletning af oplysninger sker samme sted.

Med venlig hilsen
Trelleborg Helårshuse – Fritidshuse A/S

Maj 2018, revideret september 2020

KONTAKT TRELLEBORG

 

LAVENERGIHUSE

 

TRÆHUSE

 

GENVEJE

Trelleborg Helårshuse - Fritidshuse A/S
Birkerød Kongevej 191, 3460 Birkerød

Tel: (+45) 45 85 44 55
Mail: huse@trelleborg.dk

Kontakt for salg »

  

 

Et lavenergihus benævnes "lavenergi-klasse BR18", såfremt husets årlige energibehov udgør under ca. 75% af den i bygningsreglementet anførte energiramme.

Læs mere om lavenergihuse »

 

Træhusenes popularitet skyldes blandt andet det gode indeklima, der normalt er i et velkonstrueret træhus. Samtidig kan træhuse relativt let bringes til en høj isoleringsmæssig standard.

Læs mere om træhuse »

 

Bestil brochure »
Tilmeld nyhedsbrev »
Prøvehuse »
Åbent hus »
Plantegninger »
Inspirationsgalleri »
Kontakt Trelleborg »
Privatlivspolitik »
Cookiepolitik »

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------