Mere end 7.000 træhuse siden 1963

Trelleborgs moderne trækonstruktioner nyder gavn af 1.000 års udvikling i byggeriet og vore egne erfaringer igennem snart 60 år.
 

I 1963 startede civilingeniør Mogens Clorius byggefirmaet Trelleborg Typehuse, og Trelleborgs drift har indtil for nylig været varetaget af brødrene Mogens og Per Clorius. Trelleborgs daglige drift varetages i dag af de tidligere indehavers sønner Casper Clorius og Christian Clorius, der begge er civilingeniører med specialer i hhv. lavenergihuse, bygningsfysik og bærende trækonstruktioner.

Danmarks første typehus blev opført i vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse for 1.000 år siden. Vor virksomhed er opkaldt efter denne ringborg, fordi de huskonstruktioner som blev opført her, var typehuslignende byggerier med faste hustyper og konsekvent overholdelse af konstruktive hovedprincipper. Trelleborgs moderne trækonstruktioner nyder gavn af 1.000 års udvikling i byggeriet og vore egne erfaringer igennem snart 60 år - og havde Svend Tveskæg valgt et moderne Trelleborghus i sine vikingeborge, ville de givet have stået endnu.
 


Siden 1965 har Trelleborg produceret helårshuse til det danske marked og hovedproduktet har været et 1½-plans hus svarende til det viste foto. Efter oliekrisen i 1973 blev produktet ændret, så det blev et super lavenergihus, og produktnavnet ”0-energi-huset”® blev varemærkeregistreret. Husene leveres i dag som individuelle huse i 1, 1½ og 2 plan.

Det første norske bjælkehus fra Sande Hus & Hytter A/S blev importeret til Danmark i 1964.  I 1979 blev Trelleborg hovedaktionær i Sande Hus & Hytter A/S. Sande Bjælkehuse leveres i dag som fritidshuse med kraftig isolering og er derfor velegnet til brug hele året.

Gennem knap 60 år har Trelleborg bygget omkring 7.000 huse til familier overalt i Danmark, og vi har derved opnået en betydelig erfaring i alle byggeriets faser. Da Trelleborg er et af de mest solvente firmaer i typehusbranchen, kan vi ikke alene tilbyde byggerier af særdeles høj kvalitet, men også en høj grad af økonomisk tryghed under byggeriet.

Trelleborg har kontor på Kongevejen i Birkerød
og kan kontaktes på adressen:

Trelleborg Helårshuse - Fritidshuse A/S
Birkerød Kongevejen 191, 3460 Birkerød
 
Tlf: (+45) 45 85 44 55
Mail: huse@trelleborg.dk

KONTAKT TRELLEBORG

 

LAVENERGIHUSE

 

TRÆHUSE

 

GENVEJE

Trelleborg Helårshuse - Fritidshuse A/S
Birkerød Kongevej 191, 3460 Birkerød

Tel: (+45) 45 85 44 55
Mail: huse@trelleborg.dk

Kontakt for salg »

  

 

Et lavenergihus benævnes "lavenergi-klasse BR18", såfremt husets årlige energibehov udgør under ca. 75% af den i bygningsreglementet anførte energiramme.

Læs mere om lavenergihuse »

 

Træhusenes popularitet skyldes blandt andet det gode indeklima, der normalt er i et velkonstrueret træhus. Samtidig kan træhuse relativt let bringes til en høj isoleringsmæssig standard.

Læs mere om træhuse »

 

Bestil brochure »
Tilmeld nyhedsbrev »
Prøvehuse »
Åbent hus »
Plantegninger »
Inspirationsgalleri »
Kontakt Trelleborg »
Privatlivspolitik »
Cookiepolitik »

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------