Klassiske moderne træhuse som helårshuse eller fritidshuse

 

Trelleborg tilbyder bæredygtige træhuse med godt indeklima og lavt energiforbrug

Træhuse findes i dag i mange udformninger. Stilarten varierer fra traditionelle norskinspirerede bjælkehuse med græs på taget over klassiske svenskrøde huse til amerikansk inspirerede huse i to plan med balkoner og store vinduespartier.

Trelleborg tilbyder træhuse i mange forskellige udformninger, der leveres under de kendte varemærker ”0-energi-huset”® og Sande Bjælkehuse. ”0-energi-huset”® er baseret på en kraftig trækonstruktion og opføres normalt som helårshuse, men et stigende antal kunder vælger at anvende disse højisolerede huse som fritidshuse, hvor huset kan opvarmes hele året uden at varmeregningen løber løbsk. ”0-energi-huset®” leveres i en række forskellige arkitekturer og er særdeles velegnet til individuel udformning i samarbejde mellem kunden og Trelleborgs arkitekt.  Bjælkehusene fra Sande Hus & Hytter A/S er klassiske norske bjælkehytter, og leveres som fritidshuse. Disse huse leveres i det gennemafprøvede norske design og er ligeledes velegnet til individuelle indretninger, tilpasset hver enkelt kunde og byggegrund. Læs mere om de to hustyper herunder.

Hvad er fordelene ved at opføre et træhus?

Nyhusmarkedet i Danmark er i høj grad præget af ensartede typehuse i mursten og gasbeton. Der er dog mange, der ønsker at bygge i andre materialer og med et andet udtryk, og en del af disse nyhuskunder søger det hjemlige og afdæmpede udtryk i de klassiske træhuse. Den stigende interesse for bæredygtigt byggeri giver desuden anledning til at flere søger i retning af træhusbyggeriet, der er begunstiget af en meget lav CO2 belastning ved opførelse.

Bæredygtige træhuse

Opførelse af træhuse indebærer en markant lavere CO2 belastning end opførelse af tilsvarende stenhuse af tegl og gasbeton, der hvad produktion angår er meget energitunge materialer. Trelleborgs ”0-energi-hus”® er i det væsentlige konstrueret af trykimprægneret træ, og har derfor en meget lang levetid. Anvendelse af det CO2 neutrale materiale træ, i kombination med trykimprægneringens levetidsforlængelse af bygningen, giver anledning til et hus, der har en meget lav klimapåvirkning set over bygningens levetid. Når man samtidig opfører en bolig, der har et uhyre lavt energiforbrug til drift – eller måske endda producerer mere energi end den forbruger – får man samlet set en bolig, der påvirker omgivelserne i så ringe grad som muligt.

Trelleborg har i snart 50 år været markedsledende inden for opførelse af lavenergihuse, og navnet ”0-energi-huset”® er et registreret varemærke, der tilhører Trelleborg. Husene er som standard forsynet med jordvarmepumpe med køling og effektive ventilationsanlæg. Disse anlæg reducerer energiforbruget betragteligt.

Godt indeklima i træhuse

Et velkonstrueret træhuse er et både tørt og tæt hus. Hvis det forsynes med et ventilationsanlæg, der sikrer et konstant og kontrolleret luftskifte, opnås et særdeles godt indeklima, der er sundt at opholde sig i. Ventilationsanlæggene kan forsynes med pollenfiltre, og der kan installeres centralstøvsuger, begge dele til stor gavn for dem, der lider af forskellige former for allergier.

Lang holdbarhed

Trelleborgs træhuse har alle en solid og gennemtænkt konstruktion, som gør, at husene med den rette vedligeholdelse kan holde i mange årtier, eller måske i flere hundrede år. De ældste af vore huse er opført i 60’erne, og disse huse fremstår fortsat i særdeles god stand. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at få bygget et moderne og bæredygtigt træhus.

KONTAKT TRELLEBORG

 

LAVENERGIHUSE

 

TRÆHUSE

 

GENVEJE

Trelleborg Helårshuse - Fritidshuse A/S
Birkerød Kongevej 191, 3460 Birkerød

Tel: (+45) 45 85 44 55
Mail: huse@trelleborg.dk

Kontakt for salg »

  

 

Et lavenergihus benævnes "lavenergi-klasse BR18", såfremt husets årlige energibehov udgør under ca. 75% af den i bygningsreglementet anførte energiramme.

Læs mere om lavenergihuse »

 

Træhusenes popularitet skyldes blandt andet det gode indeklima, der normalt er i et velkonstrueret træhus. Samtidig kan træhuse relativt let bringes til en høj isoleringsmæssig standard.

Læs mere om træhuse »

 

Bestil brochure »
Tilmeld nyhedsbrev »
Prøvehuse »
Åbent hus »
Plantegninger »
Inspirationsgalleri »
Kontakt Trelleborg »
Privatlivspolitik »
Cookiepolitik »

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------